SWR Engineering gaat verder met een nieuwe naam: Envea

ENVEA logo

Sinds oktober 2016 maakt SWR-engineering Messtechnik GmbH deel uit van de internationale groep Environnement S.A. Na meer dan een jaar van succesvolle samenwerking tussen alle bedrijven binnen de groep, zijn deze nu samengevoegd onder het merk Envea. De focus van de groep bedrijven ligt op drie kernactiviteiten: milieumetrologie, emissiemeting en procesinstrumentatie.

Als Envea wil SWR engineering ook zijn koers behouden op het gebied van procesmeettechnologie en zelfs versnellen met de nieuwe bedrijfsstructuur. Het grote voordeel voor de klanten ligt in het vermogen om via Envea rechtstreeks toegang te krijgen tot een breed assortiment gas- en milieutechnologie.

Assortiment

Envea (voorheen SWR engineering) ontwikkelt en produceert industriële meetapparatuur voor het meten van flow, snelheid en hoeveelheid, tijdens het transport van vaste stoffen. Tevens bevat het productassortiment hoge kwaliteitsapparatuur voor het detecteren van flow (flow/no flow) en het meten van vochtheids-gehalte in vaste stoffen.

Bekijk alle producten »