H&B Sensors

H&B Sensors, opgericht in 1978, is een wereldleider in het bieden van oplossingen op het gebied van temperatuur, niveau en druk instrumentatie. De sensoren worden klant-specifiek gemaakt en functioneren in zowel veilige als gevaarlijke omgevingen.  

H&B streeft naar de hoogste mogelijke kwaliteit en prestatie. De klant-specifieke oplossingen worden gemaakt om te functioneren in zelfs de meest veeleisende applicaties en omgevingen. De temperatuur, niveau en druk sensoren zijn wereldwijd te vinden in onder andere de chemische-, voedings-, olie en gas-, ruimtevaart-, levenswetenschap-, water en afvalwater-, farmaceutische- en petrochemische industrie.

 


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.

LOPA: Layer of Protection Analysis

Een Layer of Protection Analysis (LOPA) is een gesimplificeerde vorm van risicobeoordeling wat zich bevindt tussen kwalitatieve en kwantitatieve analyses. Het doel van een LOPA is om vast te stellen…